Rabobank is nu sexy

De strekking van een uitgebreid artikel in De Pers over de Rabobank: saai is nu sexy. Hoe de boerenleenbank als grote winnaar uit de kredietcrisis komt, miljarden en miljarden aan spaargeld toe ziet stromen – terwijl de rente die ze daarop vergoeden niet relevant wordt gevonden. Hoe de bankiers van de Rabobank opeens een grotere mond hebben dan vroeger. Het zal allemaal zo zijn.

Ik had wel al wat bankzaken bij de Rabobank. Dat is de laatste tijd niet meer geworden, ook niet minder. Maar dat heeft zeker ook met de garantieregeling te maken. Als die niet zou bestaan had ik waarschijnlijk toch anders naar de verschillende banken gekeken. Maar om Rabobank nu sexy te noemen… dat zal waarschijnlijk met de link tussen macht en sexy te maken hebben. Rabobank doet het goed, voelt zich nu wat verheven boven de andere banken. En die arrogantie wordt door sommige mensen misschien als sexy gezien.

Hoe is dat voor jou? Is Rabobank voor jou een veiliger gevoel dan enige andere bank. Ben jij overgestapt naar Rabo? En vooral: vind jij Rabobank nu sexy door hun saaiheid?

Lees ook:Rabobank doet niet mee aan spaaroorlog
Lees ook:Arrogantie Rabobank terecht?
Lees ook:Oneerlijke concurrentie op spaarmarkt?
Lees ook:Rabobank helpt de tuinders
Lees ook:Geldbedrijf centraal: Rabobank

Eén reactie op “Rabobank is nu sexy

  1. Ben

    Rabobank sexy ?
    hahaha, ja misschien de vrouw die achter
    de balie zit daar, maar mijn centen gaan daar niet heen. Belachelijk gewoon die rente die ze geven. En elke bank die onder het garantiestelsel valt van de DNB is net zo veilig. Het is hoe je dat wilt zien. Je geld ben je nooit kwijt in ieder geval en je krijgt nog een leuke rente ook !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.