Prijzen vergelijken bij Google

Google is veruit de grootste zoekmachine, ook de meeste advertenties lopen via Google. Nu kunnen wij ook prijzen gaan vergelijken via Google. Hoeveel macht kun je krijgen op het internet?

Met Google Shopping kunt u prijzen van verschillende webwinkels met elkaar vergelijken. Er waren al voldoende vergelijkingssites, maar voor Google is natuurlijk altijd ruimte. De webwinkels kunnen hun producten doorgeven om deze tevoorschijn te laten komen in de zoekresultaten. Hier hoeven ze overigens niet voor te betalen.

Naar mijn mening moet Google Shopping het hebben van het merknaam Google. De vergelijkingsmogelijkheden bij de bestaande vergelijkingssites zijn beter. Ik heb op de website gezocht naar een geschikte digitale camera, maar ik ben toch maar weer overgestapt naar gevestigde vergelijkingssites.

Bijvoorbeeld op Kieskeurig.nl kunt u meer informatie vinden over de producten, en daar bent u juist naar op zoek. Google Shopping is vooral gericht op de prijzen.

Het is van Google, dus het zal wel succesvol worden.

Lees ook:Gaat Google ook verzekeringen vergelijken?
Lees ook:Sinterklaas koopt vooral computergames
Lees ook:Bespaartip: autoverzekering onder de loep nemen
Lees ook:Bespaar je de energie!
Lees ook:Sparen bij Google?

Eén reactie op “Prijzen vergelijken bij Google

 1. Ron

  “Het is van Google, dus het zal wel succesvol worden.”

  Haha! Mislukkelingen van Google:
  - Orkut
  - Buzz
  - Wave

  Nee hoor, niet alles wat Google aanraakt verandert in goud. Google heeft een uitermate slecht gevoel voor alles wat met social media te maken heeft, dus het is nog maar afwachten of dit het gaat worden…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.