Rentepunten van ING zijn lachwekkend

Mijngeld.blog.nlIk zit al tientallen jaren bij de ING. Per ongeluk las ik iets over Rentepunten. Als trouwe ING-klant bouw je deze op. Ik heb er nog nooit naar gekeken. Toch een keer inloggen en kijken hoeveel punten ik inmiddels heb. En wat blijkt……..? Maar liefst 2.500 punten. In de handen wrijvend ga ik naar de ING shop. Maar helaas stelt het totaal niets voor.

ING biedt een zeer ruime keuze aan producten. Je kunt met rentepunten vakanties boeken, telefoons kopen en zelfs naar dierentuinen en attractieparken. Maar alles is met bijbetaling. Het komt er eigenlijk op neer dat de ING deals sluit met partijen. Deze partijen krijgen de kans om hun producten aan te bieden aan een groot publiek, namelijk de klanten van de ING. De korting die ze geven, geeft de ING door aan haar klanten.

Rentepunten zijn grote onzin

Bijbetalen heb ik geen zin in, dus ga ik op zoek naar gratis producten. Helaas bieden ze dat niet aan. Dan ga ik maar doen wat de massa doet. Ik kies voor de optie “Meest gekocht”. Op nummer 1 staat een fotoboek van Albelli. Een waardebon met een waarde van €25 voor €12,50 + 1.250 punten. Nee, toch maar iets anders. Op nummer 2 heb ik beet. Toch iets wat gratis is dacht ik eerst, namelijk: “Humphrey’s Dinercheque t.w.v. € 11,- voor een heerlijk avondje dineren in één van de 16 gezellige Humphrey’s restaurants.” Ik dacht wel gelijk wat goedkoop, maar gratis is altijd goed. Verder lezen leert dat het hier ook weer gaat om een korting. Normaal gesproken kost het namelijk €26,95.

ING, laat het geld rollen of klop het voordeel niet zo op!

Lees ook:Razende Rentepunten Week: razende klanten!
Lees ook:Bespaartip: zegels en punten doorverkopen
Lees ook:Kopen via Productveilingen.com
Lees ook:Bespaartip: genoeg gratis te krijgen
Lees ook:Hoge spaarrente en dvd Box bij ASN Bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.