Nu! Korting op Brommerverzekering bij HEMA

De zon schijnt, de temperatuur is lekker en dus besluit je de brommer te pakken. Lekker toeren door de omgeving en genieten van het weer. Ondertussen stop je nog even om een ijsje te eten. Het begint al te schemeren dus rijd je weer richting huis. Je bent vlakbij je huis en daar gebeurt het. Boem! Een botsing met een auto. Jouw brommer heeft schade maar ook de auto die je geraakt hebt. Wat nu? Was het jouw schuld of die van andere bestuurder? En ben je wel verzekerd?

In alle gevallen is het handig om een Brommerverzekering af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld bij HEMA. De standaard WA-dekking zorgt ervoor dat de schade die je bij anderen veroorzaakt, wordt gedekt. De WA + Volledig Casco (Allrisk) is vollediger dan de WA. Bij deze dekking wordt ook de schade aan je eigen brommer vergoed. Een Brommerverzekering bij HEMA heeft een hele goede premie. Zo kun je veilig de weg op!

HEMA heeft nu een leuke actie. Als je een polis afsluit in de actieperiode (week 22 t/m week 32), dan hoef je de eerste 2 maanden premie niet te betalen! Je kunt dus al toerend lekker en veilig de zomer in rijden.