Autoverzekering tegen de scherpste premie

Voor de Vastelastenbond heb ik een artikel geschreven over hoe eenvoudig het is om over te stappen naar een goedkopere autopolis. De besparing is groot voor slechts een kleine moeite.

Is uw auto is jaren verzekerd bij dezelfde verzekeraar? Grote kans dat u teveel betaalt voor uw autoverzekering. De onderlinge concurrentie tussen verzekeraars is namelijk groot. Waarom zou u €800 per jaar betalen, terwijl u bij een andere verzekeraar €400 betaalt voor dezelfde dekking.

Op verzekeringen valt veel geld te besparen. Dit geldt met name voor de verzekering van uw auto en de medische zorg. Door de mogelijkheden via het internet kunt u eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken. Nadat uw verzekering één jaar heeft gelopen hebt u de mogelijkheid om de verzekering tussentijds op te zeggen. U hoeft dus niet te wacht tot de prolongatiedatum van de verzekering

Premies zijn zeer eenvoudig te vergelijken
Voor de vergelijking heeft u alleen uw kenteken, schadevrije jaren en uw adresgegevens in te vullen. De autogegevens worden automatisch toegevoegd aan de hand van het kenteken.

Lees ook:Een autoverzekering voor jongeren onbetaalbaar?
Lees ook:Goedkoopste autoverzekering kan de beste keuze zijn
Lees ook:Autoverzekering – kritische klanten betalen minder
Lees ook:Besparingen op de autoverzekering
Lees ook:Premies autoverzekering vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.