Toch curatele voor DSB Bank

Vanmorgen was het bericht nog dat de rechtbank een verzoek van De Nederlandsche Bank, om DSB Bank een noodmaatregel op te leggen, had afgewezen. Inmiddels is een tweede verzoek behandeld, en nu is het wel gehonoreerd. De DSB staat dus officieel onder curatele, wat betekent dat rekeninghouders niet bij hun geld kunnen komen…. pffff heftig hoor. Vooral lastig als je er een betaalrekening hebt, want hoe moet je dan je boodschappen betalen? Fijn dat de rekening gratis is maar nu hoop ik maar dat mensen ergens anders nog een rekening hadden. Die kans is vast niet zo groot, want ze zijn meestal naar DSB Bank overgestapt omdat er aan de betaalrekening daar geen kosten verbonden zijn. Dan houden ze natuurlijk niet ergens anders nog een rekening aan waar ze dan wel kosten voor moeten betalen…

Een spannende tijd voor rekeninghouders en medewerkers van DSB Bank, succes allemaal!

Lees ook:Nieuwe betaalrekening kiezen
Lees ook:Veel overstappers naar SNS Bank
Lees ook:Spaarders DSB Bank krijgen geld vóór kerst
Lees ook:Bonus voor aflossen schuld
Lees ook:Nederland heeft er een nieuwe bank bij – Knab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.