Met korting naar IJsland

Nou – dat is toch even aardig! Icelandair biedt Nederlanders 25% korting op een vlucht van Amsterdam naar Reykjavik. Omdat ze ‘de positieve steun van de Nederlanders op prijs stellen’. Yeah right. Omdat IJsland graag wil dat mensen vakantie komen vieren, dat is immers goed voor de economie.  Nederland zou positief zijn ten opzichte van IJsland als vakantiebestemming. Echt? Of zijn er de laatste tijd veel Nederlanders naar IJsland zijn gevlogen om andere redenen… het terugeisen van hun Icesave-spaargeld bijvoorbeeld… Nou ja, mocht je er gebruik van willen maken: de korting geldt nog tot en met morgen.

Lees ook:Gaat het IMF uitkomst bieden?
Lees ook:Krijgen we ons geld nou toch nog uit IJsland?
Lees ook:Even aandacht voor IJsland
Lees ook:Overstappen naar ander zorgverzekering moet bijna wel
Lees ook:Hoe sta jij tegenover sparen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.