Nieuw op woensdag: Kijk ook eens naar…

Vorige week had ik al aangekondigd dat ik over Mijn eigen bedrijf niet meer elke week iets nieuws te melden heb. Dus tijd voor een nieuw weekitem op woensdag. Dat wordt 'Kijk ook eens naar…' met tips over interessante websites of boeken over geldzaken. In mijn werk voor GeldKennis kom ik er immers genoeg tegen. Niet altijd met relevant nieuws om een blogartikel over te schrijven, maar dat wil niet zeggen dat ze niet de moeite waard zijn. Heb je tips voor 'Kijk ook eens naar…'? Aarzel niet ze te mailen naar [email protected]!

Lees ook:VerdienIdee: bloggen
Lees ook:Tips voor het maken van een klachtenbrief
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: balans werk & vrije tijd
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: de start
Lees ook:Bud is terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.